Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasının kapanış maçında Trabzonspor, Akhisarspor'u deplasmanda 3-1'lik skorla mağlup etti. Burak Yılmaz'ın yokluğunda maç kazanmakta hayli zorlanan bordo-mavililer, golcü yıldızının dönüşü ile hem pozisyon zenginliği yaşadı, hem de attığı golle takımını ateşledi. N'Doye'nin golünün de asistini yaptı.

OKAY KAFAYI ÇALIŞTIRDI

Trabzonspor ilk golü ilk yarının uzatmalarında buldu. 45+2. dakikada sol kanattan Yusuf Yazıcı'nın kullandığı köşe vuruşunda ceza alanı içinde Okay Yokuşlu kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi: 1-0.

BURAK YILMAZ'DAN ÖNCE GOL SONRA ASİST

İlk yarıda Akhisar kalesini zorlayan Burak Yılmaz 83. dakikada sahne aldı. Bu dakikada sağdan aldığı topla ceza alanına giren Burak yerden bir vuruşla ligde 19. golünü atarken takımını da 2-0 öne geçirdi. Hemen iki dakika sonra Burak Yılmaz nefis bir asist yaptı, N'Doye de gelişine harika bir vuruşla skoru 3-0'a taşıdı. Akhisarspor 90+3'te Soner'le şeref sayısını attı. Maç 3-1 Trabzonspor'un galibiyeti ile biterken bordo-mavililer puanını 39'a çıkardı, Akhisarspor ise 33'te kaldı.