CiddiGazete- Ankara'da AKP'li Keçiören Belediyesi'nin 10 Şubat 2023; yani Kahramanmaraş merkezli depremin 5'inci gününde "Okçuluk Kapalı Spor Tesisi" için ihaleye çıkma kararı aldığı ortaya çıktı.

Cumhuriyet'ten Bora Erdin'in haberine göre; 2019 yerel seçimlerinde AKP'li Turgut Altınok'un yüzde 63.65 oy alarak belediye başkanı seçildiği Ankara'nın Keçiören ilçesi borçları nedeniyle sık sık gündeme geliyor. Finansal yapısı nedeniyle bankaların kredi vermediği Ankara Keçiören Belediyesi, okçuluk kapalı spor tesisi yapmak ilk olarak 19 Eylül'de ihaleye çıktı. Ancak icralarla karşı karşıya olan belediyenin ayırdığı bütçe yetmeyince ihale iptal edildi.

Belediye, 4 Ekim 2022'de ayrılan ödeneği artırdı ve yeniden ihaleye çıktı. Bu kez ihale komisyonu kararı ile ihale iptal edildi.

Keçiören Belediyesi, iptal kararından sonra şartnamede küçük değişiklikler yaparak 10 Şubat 2023 yani Kahramanmaraş merkezli depremin 5'inci gününde yeninden ihale kararı aldı. Buna göre ihale 17 Mart üçüncü kez yapılacak.