CiddiGazete- Akşam Gazetesi'nden atıldığında Recep Tayyip Erdoğan'dan ağlayarak iş isteyen Emin Pazarcı'yı görevini yapmaktan Türk milletinin yaşadığı ortak acı da durduramadı!

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ziyaretçi grubunda yer alan Emin Pazarcı, şimdi yüklendiği yeni misyonda Türk milletinin sinir testi oldu.

Arama kurtarma çalışmaları sürerken, yandaş isimlerin sosyal medyada tepki çeken paylaşımlarına Emin Pazarcı isimli sözde gazeteci de katıldı.

Akşam Gazetesi'nin Ankara Temsilcisi olan Emin Pazarcı, kullandığı ifadelerle bir kez daha Türk milletinin sinirlerini gerdi.

"ÇAKACAĞIZ, VURA VURA"

"Yaşadım, biliyorum... 17 Ağustos'ta bölgedeydim. Günlerce kaldım, enkaz üstünde çalıştım. Bugün hava şartları çok ağır. Ama şu ana kadar 2.500 kişi enkazdan sağ çıkarıldı. 17 Ağustos'ta ilk 24 saat harekete bile geçilememişti. Allah emeği geçenlerden razı olsun" diye yazan Pazarcı'ya bir Twitter kullancısı "Bugün bari sussanız…" diye cevap verdi.

Emin Pazarcı da vatandaşa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Millet İttifakı'nı hedef alan "Bunlara öyle bir çakacağız ki bellerini doğrultamayacaklar" sözleriyle karşılık verdi. Pazarcı, "Bugün bari sussanız” diyen kişiye "Yoook öyle şey... Çakacağız, hem de vura vura!" dedi.