CiddiGazete- İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı'nın tasarrufuyla Beşiktaş'ta ağaç kesimi yapıldı. Büyükşehir Belediyesi, ağaçların hasta olduğunu ve kırılıp yoldan geçen vatandaşlara zarar verme ihtimali bulunduğunu belirtti; kesilen ağaçların yerine yenilerinin dikileceğini duyurdu.

ALİ SUKAS'IN KONUYLA NE İLGİSİ VAR?

Bir internet portalı, konuyla ilgili yaptığı haberde, İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ Genel Müdürü Ali Sukas'ı hedef gösterdi. Alparslan Türkeş döneminde İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkanlığı yapan Orman Yüksek Mühendisi Ali Sukas, ilgisi olmamasına rağmen, Beşiktaş'taki ağaçların kesilmesinden sorumlu gösterildi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le birlikte fotoğrafının da yer aldığı haberde Sukas hakkında, "İstanbul'da hatalı budama ve sürekli fidan alımı Ağaç ve Peyzaj AŞ'yi ve Genel Müdür Ali Sukas'ı gündeme taşıdı" ifadeleri kullanıldı.

AKŞENER'LE FOTOĞRAFI KULLANILDI!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin teşekkülü olan İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ'nin, "anıt ağaç/aday anıt ağaç" gibi ağaçların budanmasıyla ilgili tasarruf yetkisinin bulunmadığı öğrenildi.

Beşiktaş'ta kesilen ağaçlarla ilgili Ali Sukas isminin kullanılması ve Meral Akşener'le birlikte fotoğrafının yayınlanması şaşkınlık yaşattı.