CiddiGazete- Bir süredir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile gerilim yaşayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, aralarındaki son tartışmayla ilgili olarak Twitter hesabında yeni paylaşımda bulundu.

"Süleyman Soylu biraz önce telefonda benim sana iftira attırma mesajı atmam üzerine senin başlattığın bir küfürleşme yaşadık" diyen Özdağ, şöyle devam etti:

"KORKAK İFTİRACI"

"Karşıma çıkacağını söyledin. Haydi bakalım. Yeri ve zamanı sen belirle. En son ben belirlediğim zaman kaçmıştın. Haydi görelim yüreğini korkak iftiracı."

TELEFON OLAYININ PERDE ARKASI

Ümit Özdağ, özellikle iki internet sitesi ve troll hesaplar üzerinden, Zafer Partili yöneticiler hakkında ağır iftiralar içeren haberler nedeniyle Süleyman Soylu'ya haber göndererek bundan vazgeçilmesini söyledi. Soylu, Özdağ ile arasında iletişimi sağlayan isme, böyle bir şeyin olamayacağını ifade etti.

Ancak, iftira nitelikli haberlerin ve troll paylaşımların arkası kesilmedi. Bugün de "naylon" bir internet sitesinden yine Zafer Partili yöneticileri hedef alan bir haber yayımlandı. Ümit Özdağ, haberin linkini Süleyman Soylu'nun cep telefonuna göndererek, saldırıların devam etmesi halinde basın toplantısı düzenleyerek konuşacağını söyledi. Bunun üzerine Süleyman Soylu'nun telefonla aradığı Ümit Özdağ'a küfür ettiği, Özdağ'ın da aynı şekilde karşılık vererek telefonu kapattığı öğrenildi.

ÜMİT ÖZDAĞ- SÜLEYMAN SOYLU GERİLİMİ

Ümit Özdağ, sosyal medyada yayınlanan "Sessiz İstila" filmini kendisinin finanse ettiğini söylemiş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise buna "Soros taktiği" ifadesiyle cevap vermişti.

Soylu, “Filmle birlikte 'Suriyeliler Türkiye'yi istila edecekler, biz ülkemizde yaşayamayacak hale geleceğiz' gibi bir anlayış ortaya koymaya çalışıyorlar. Sokaktaki vatandaşı ürkütmeye çalışan bir süreci tetiklemeye çalışıyorlar. Bunların insanlıkla alakası yok. İslam'da bunlar için 'hayvandan aşağı' deniyor. Bunlar böyle tipler" demişti.

Özdağ "Soylu, 'Özdağ Soros taktikleri uyguluyor' demiş. Soros taktiklerini kimin uyguladığını biliyoruz. Zafer Partisi, öğrenmesi gerekenleri Soros'tan değil, Toros'tan (Denktaş) ve onun temsil ettiği gelenekten öğrendi" mesajını paylaşmıştı.

Ümit Özdağ, ardından İçişleri Bakanlığı'na giderek Soylu ile görüşmek istemiş fakat Soylu dışarıya çıkmamıştı.

İki isim arasındaki gerilim, kimi zaman İçişleri'nden başka yetkililerin de katılmasıyla halen sürüyor.