CiddiGazete- Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, dün istifa edip AKP'den milletvekili aday adayı olacağını duyuran Hatay Valisi Rahmi Doğan için Sivaslılara çağrıda bulundu.

Aday adaylığı başvurusundan sonra AKP Genel Merkezi'nden vize alırsa, memleketi Sivas'tan milletvekili adayı olacak Rahmi Doğan için Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "sandığa gömün" dedi.

Özdağ'ın Rahmi Doğan'a tepki gösterdiği sosyal medya paylaşımı şöyle: "Hatay valisi Rahmi Doğan milletvekili adayı olmak için istifa etmiş. Halkı çadır, çamur ve çaresizlik içinde bırakan bu kişiyi AKP aday gösterir ise gösterildiği ilin halkı sandığa gömmeli. Bu artık bir halk haysiyeti meselesidir."

SİNAN OĞAN İÇİN İMZA ÇAĞRISI

Öte yandan Ümit Özdağ, Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan için imza sürecinin 22 Mart'ta başlayacağını duyurdu. Özdağ'ın açıklaması şöyle:

Değerli Türk milleti,

ATA İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'dır. Seçimin ilk aşaması aday olmak için 100 bin imza verme ile başlıyor. Sinan Oğan'ın resmi adaylığının ilanı için 22 Mart-27 Mart tarihleri arasında seçmen kütüğünüzün bulunduğu İlçe Seçim Kurullarına imza vermeniz gerekmektedir.

Aileniz ve yakınlarınızla ülkenizin geleceği için bir imza da sizlerin olsun. HDP ve HÜDA-PAR'ın cumhurbaşkanı belirlemesine izin vermeyelim. Bütün Atatürk çizgisinde Türk milliyetçilerini Sinan Oğan için imza vermeye davet ediyorum.

İmza için tarih aralıkları:

Başlangıç: 22 Mart Çarşamba saat 08.00

Bitiş: 27 Mart Pazartesi saat 20.00

Hafta sonu günlerinde de hafta içinde olduğu gibi 08.00-20.00 saatleri arasında imza işlemi devam edecektir.