CiddiGazete- Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı arasındaki "insan değilsin" tartışması devam ediyor.

Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Sançosu" olarak nitelediği Çataklı'ya "Benim insan olmadığımı söylemiş. İsmail, sizler Türk değilsiniz. Türkiye'ye 10 milyondan fazla sığınmacı ve kaçağı doldurdunuz. Bu ülkeyi işgal ettirip, iç savaşa sürüklüyorsunuz. Zafer Partisi Türk Milleti'nin işgale karşı direniş hattıdır" diye seslenmişti.

Çataklı'nın buna cevabı ise "Bizim bu milletlete sevdamızın sadakasını versek sana fazla gelir. Türklüğü ağzına alacak en son zavallı" olmuştu.

İki isim arasındaki "söz düellosu", ilerleyen süreçte şöyle devam etti:

Ümit Özdağ: Sanço, senin Don Kişot İçişleri Bakanlığı önüne çıkıp 'Buradayım, bekliyorum' diyene kadar hepiniz ezik adamlarsınız. Türk cesur olur Sanço. Korkup polisin arkasına sığınmaz. Medya tetikçileri ile saldırtmaz. Git, Don Kişot'a söyle: Yüreği varsa istediği zaman istediği yerde.

İsmail Çataklı: Sana uygun bi karşılama hazırlamıştık. Bekledik, gelmedin. Meclis otoparkında açıklama yapıp tüyen zavallı.

Ümit Özdağ: İsmail makam aracını uzaktan görmüştüm. Çok uygun sana. İçine binince bağlıyorlar mı seni tasmandan. Uzatmayın bütün dünya korkaklığınızı gördü. Teselliye bütün hükümet koşturdu. Korkaklıkta rekor kırdınız. Zaten Trabzon havaalanından bu yana Süleyman Soylu'nun korkaklığı efsaneydi, tescil oldu.

Ümit Özdağ: Değerli yurttaşlarım, İçişleri Bakan Yardımcısı seviyesinde bir bürokratın bir parti genel başkanı/milletvekiline ahlaksızca saldırılarını görüyorsunuz. Karşılarında bu sefer mırın kırın eden bir muhalefet değil, Türk Milleti için savaşan Zafer Partisi var. Geri adım atmayacağız.