CiddiGazete- 10 Kasım Çarşamba günü, Atatürk'ün vefat ettiği saat olan 09.05'te Kapalıçarşı'da yapılan saygı duruşu esnasında yürümeye devam eden bir kişi, esnafın çok sert tepkisiyle karşılaştı.

Kapalıçarşı esnafı, dükkanların önünde saygı duruşunda bulunurken, bir kişinin çarşıda yürüdüğü görüldü. Şahıs bu esnada çevredekiler tarafından ikaz edildi.

Kendisine yapılan "Beklesene" uyarısına, "Ne bekleyeceğim?" diyerek tepki gösteren kişi, sert şekilde tepki gördü.

ÜMİT ÖZDAĞ, "ZİYARET EDECEĞİM" DEMİŞTİ

10 Kasım'daki olayın sosyal medyada paylaşılması üzerine Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da Kapalıçarşı'ya giderek hassasiyetlerinden dolayı esnaflara teşekkür ziyaretinde bulunacağını duyurdu.

Ümit Özdağ ve Zafer Partisi heyeti bugün Eminönü'ndeki Tarihi Kapalıçarşı'ya giderek, 10 Kasım'daki olayın yaşandığı sokaktaki esnafı tek tek ziyaret ederek hassasiyetlerinden dolayı kutladı.

Kapalıçarşı'nın diğer bölümlerini de gezen Ümit Özdağ, Suriyeliler'in ülkelerine gönderilmeleri için başlattığı kampanyaya destek için esnaftan imza aldı.

Çarşıyı ziyarete gelen vatandaşlar da Ümit Özdağ'a yoğun ilgi gösterdi. Özellikle gençler, Özdağ'da öz çekim yapmak istedi.

Genel Başkan Ümit Özdağ, Kapalıçarşı'daki sahipsiz bir kediyi de sevmeyi ihmal etmedi. Özdağ'ın ziyaretine Genel Başkan yardımcısı Uğur Tarhan ve Zafer Partisi İstanbul Teşkilatı mensupları da eşlik etti.