CiddiGazete- Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun özel bir istihbarat birimi kurduğunu, herkesi izlediğini iddia ederek, “Soylu'nun elindeki bu arşiv Erdoğan'ı korkutuyor" dedi.

Sözcü'den Başak Kaya'ya yaptığı açıklamada Özdağ, "Bakan Süleyman Soylu, Emniyet ve Jandarma istihbarat içinde özel yapılandırma oluşturdu, sadece muhalefeti değil iktidar milletvekilleri ve bakanları da izliyor. Vatansever bürokratlar bana bu sistemi anlattılar. Kişinin takip edildiği, görüntüsünün çekildiği, mobeseler, otel kayıtları, banka hesapları, WhatsApp görüşmelerinin nasıl izlendiğini anlattılar. Bu arşiv Erdoğan'ı korkutuyor. Soylu'ya karşı etkili bir dışlama gerçekleşmedi. Bu Soylu'nun arşivinden kaynaklanıyor. AKP milletvekilleri de korkuyor" dedi.

MÜLTECİLER OY KULLANACAK

Haberde, AKP'nin seçimlerdeki planına işaret eden Özdağ, "Şu ana kadar vatandaşlık verilen, seçmen olan Suriyeli sayısı 465 bin ve doğum yerlerinden biliyoruz. Bu sayı 1 milyonun üzerine çıkacak. Dünyada seçmen ithali yoluyla seçim sonuçlarının manipüle edilmesi tehdidi ile karşı karşıya olan ilk ülkedeyiz. Türkçe bilmeyen, sadece oyunu ampüle basacağını bilen bir mülteci bizim kaderimizi belirleyemez" diye konuştu.

"EMNİYET'TE ÇOK AĞIR MOBİNG VAR"

Emniyet teşkilatındaki polislere çok ağır bir mobbing yapıldığını belirten Ümit Özdağ, "Türk polisi AKP teşkilatlarına, bürokratlarına, milletvekillerine ağır şekilde ezdiriliyor, onuru ile oynanıyor. Soylu ile kavgamdan sonra, karşılaştığım 100 polisten 90'ı kulağıma eğilip teşekkür etti. Polis bıkmış durumda. Türk devletinin geri gelmesini, parti devletinin sonlanmasını istiyor" ifadelerini kullandı.