CiddiGazete- "Hükümet istifa" sloganları nedeniyle Beşiktaş üyeliğinden istifa ettiğini söyleyen Devlet Bahçeli'nin, yıllık aidatını yatırmadığı için üyeliğinin daha önce düşürüldüğü ortaya çıktı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ara verilen spor organizasyonları yeniden başlarken, Fenerbahçe- Konyaspor ve Beşiktaş- Antalyaspor maçlarında tribünlerde "hükümet istifa" sloganları atılmıştı.

AKP'ye yapılan eleştiriden rahatsız olan Devlet Bahçeli ise "Türk futbolunu zillet ve rezalete mahkum etmek isteyenlere göz yummak, alttan almak, sessiz durmak geldiğimiz bu aşamada mümkün değildir" sözleri ile taraftarları hedef göstermiş ve Beşiktaş üyeliğinden istifasını duyurmuştu.

Bahçeli'nin ardından bazı Cumhur İttifakı destekçisi bazı isimler de kulüp üyeliğinden istifa ettiklerini açıklarken, Bahçeli'nin kulüp üyeliğinin daha önce yıllık aidat yatırmadığı için düşürüldüğü ortaya çıktı.

Beşiktaş Disiplin Kurulu Başkanı Avukat Ahmet Akpınar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Aidat ödemediği için üyeliği düşenlerin, keza kongre üyesi olmadığı halde kulüp üyeliğinden istifa edildiği beyanları, resmi nikah olmadan boşanma davası açmak ile eşdeğer sayılır" ifadelerini kullandı.

Ekran Resmi 2023-02-28 09.45.20