CiddiGazete- Galatasaray derbisinden mağlup ayrılan Fenerbahçe, Gaziantep deplasmanından galibiyetle dönerek puan farkının açılmasına izin vermedi.

Fenerbahçe'de Enner Valencia, kaydettiği iki golle sarı- lacivertli takımı sırtladı. Gol sayısını 15'e çıkaran Valencia, gol krallığı sıralamasında zirvedeki yerini sağlamlaştırdı.

"MAÇIN ZOR OLACAĞINI BİLİYORDUK

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Enner Valencia şöyle dedi:

- Çok önemli bir maçtı bizim için çünkü iyi bir takıma karşı oynayacaktık. Özellikle kendi evlerinde iyi sonuçlar alıyorlar. Dolayısıyla maçın zor olacağını biliyorduk.

- Maça da erken golle başladık, sonrasında rakibimiz beraberliği sağladı. Maçın sonunda kazanmasını bildik. En önemlisi üç puanla evimize dönüyoruz.

- Mutluyum, belirtmiş olduğunuz gibi çok fazla gol attım. Bizim için en önemlisi takımın güçlü olması, takımın kazanması.

- Bu yolda devam etmemiz gerekiyor. Zor bir maçı kazandık. Zorlu bir yolumuz var. Sonuna kadar gitmek istiyoruz.

- (İlk golü içinse) Bazen böyle kolay gibi gözüken goller, en zor olabiliyor. Bu tarz gollerin çok fazla kaçtığını da görebiliyoruz. Dolayısıyla kolay gibi gözüken gollerde de zor anlar yaşayabiliyorsunuz.

- Benim için en önemlisi takımın galip gelmeseydi. Şimdi bir sonraki maça odaklanacağız. Geleceğim Fenerbahçe'de.

- Ben burada çok mutluyum. Taraftarlarımızın göstermiş olduğu ilgiye de çok teşekkür ediyorum.

- Bu hem beni, hem ailemi çok mutlu ediyor. Şu anda Fenerbahçe ile şampiyonluğa, savaşmaya odaklanmış durumdayım. Bunun için uğraşıyoruz. Burada çok mutluyum.