CiddiGazete- Yılbaşı kutlaması için Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde bir programa katılan şarkıcı Volkan Konak, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Atatürk'ün kurduğu diyanetin koltuğunu işgal eden zat, insanlığın hizmetine ücretsiz sunulan dini, maaşla icra etmek, eğlence ve de turizm alanında çalışan ve bu sektörlerin vergisinden maaş almayı içine sindirmek ancak sizin gibi bezirgan saltanatı süren kişilere yakışır. Bu akşam maaş ve ödeneklerinize katkı olması için bir kadehte sizler için içiyorum. Lütfen kabul buyurunuz..." ifadelerini kullanmıştı.

Konak'ın bu paylaşımı sonrası Diyanet İşleri Başkanlığı ve Ali Erbaş Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu.

Volkan Konak da "Herkes haddini bilecek. Benim ülkem kimsenin cüzdanına veya makam arabasının bagajına sığmayacak kadar büyük ve kıymetlidir. Dürüst, onurlu, cesur ve uygar insanlara selamlar olsun" demişti.

"BEN YOKUM"

Karadeniz müziğinin ünlü ismi şimdi de başka bir paylaşımıyla gündeme geldi.

42 ilde operasyon: 321 gözaltı 42 ilde operasyon: 321 gözaltı

Siyasi partileri hedef alan Volkan Konak "Ülkemizde ve Orta Doğu'da siyasi partiler ya tarikat ya tek adam sistemidir ve de siyaset yapan kişilerin zenginleşme alanıdır. Vefasız ve sevgisiz bu siyaset korosunda şarkı söylemem. Dolayısıyla beni silin. Ben yokum" dedi.