Yaptığı peyzaj çalışmalarıyla şehrin dört bir yanını güzelleştiren ANFA, şimdi de tertemiz bir Başkent için kolları sıvadı.

Süs bitkilerinin yetiştirilmesi, korunması, park ve bahçelerin düzenlenmesi, bakımı ve onarımı gibi alanlarda faaliyet göstererek şehrin estetiğini daha güzel hale getiren ANFA; park ve rekreasyon alanlarının yanı sıra vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan yerlerin de bakım ve temizliğini yürütüyor.

Çevre düzenlemesi ve halk sağlığının ön planda tutulduğu çalışmalar uzman teknik personel denetiminde gerçekleştiriliyor. Dikilen ağaçların ve çiçeklerin bakımını yapan ekipler etrafındaki yabani otların temizliğini de yaparak bitkilerin daha elverişli ve sağlıklı bir ortamda büyümesini sağlıyor.

ANITKABİR ÇEVRESİNDE VE SEYMENLER PARKI'NDA TEMİZLİK ÇALIŞMALARI...

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı olan Anıtkabir'i çevreleyen duvarları ve kaldırımları temizleyen ekipler, çiçeklik alanları düzenleyerek bakım ve temizlik çalışması yaptı. Aynı zamanda Ankaralıların yürüyüş yolu olan Anıtkabir çevresi, ANFA temizlik ekiplerinin titizlikle yürüttüğü çalışma sonrası Başkent'e yakışır bir hale geldi.

Ankaralı vatandaşların akın ettiği Seğmenler Parkı'nda da yeşil alanların temizliği ve bakımını gerçekleştiren ekipler, çevreyi kirleten atıkları ve çöpleri temizledi. Başkentlilerin yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, kapsamlı temizlik ve bakım faaliyetlerine şehrin farklı noktalarında da devam ediyor.

HALK SAĞLIĞI VE RAHATI İÇİN ÖNLEM ALINIYOR

Bakımsız alanlarda haşerelerin daha kolay ürediğini ifade eden yetkililer, gerçekleştirilen temizlik ve bakım çalışmalarıyla halk sağlığını olumsuz etkileyecek durumların da önüne geçtiklerini kaydetti.