CiddiGazete- Ankara Büyükşehir Belediyesi, İstasyon Caddesi'nde hayata geçirilen Alternatif Bulvar ve Altyapı Projesi'nin açılışının ve Etimesgut- Sincan projelerinin tanıtımını düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın ev sahipliğinde yenileme çalışmaları yakın zamanda tamamlanan Etimesgut Kelebek Su Parkı'nda gerçekleşen törene İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı partilerinin temsilcileri, ABB meclis üyeleri, bürokratlar ve vatandaşlar katıldı.

Törende belediye hizmetlerini anlatan Başkan Yavaş, Millet İttifakı'na yönelik yalan rüzgarı estiren Cumhur İttifakı'na da cevap verdi.

"KANDİL'İ BAŞLARINA YIKARIZ"

Mansur Yavaş'ın ifadeleri şöyle:

- Millet İttifakı olarak 61 milyon seçmenin oyuna talibiz.  Şunun oyu, bunun oyunu diye ayrıca vaktimiz yok.

- Bu memlekette şu anda Türkiye'de Anadolu'nun her yerinde Hakkari'de ve Edirne'de ve Kars'ta da Ankara'da da herkesin derdi müşterek.

- İşsizlik, açlık ve pahalılık, geçim sıkıntısı, herkesinki müşterek.

- O zaman hangi seçmeni sen Kürt seçmenisin, sen şu seçmenisin diye ayıracağız, tümünün oyuna talibiz.

- İşte hem demokratik gelişimi sağlamak hem de yeni bir anlayış getirmek için ortaya çıkan 6'lı Hükümet tertemiz bir sayfa açmak istiyor.

- Bu tertemiz sayfayı zaman zaman bozmak isteyenler oluyor. Bunlardan bir tanesi Kandil...

- Kandil sürekli olarak 6'lı Masanın işini böyle zora sokacak açıklamalar yapıyor ve amacı kirletmeye çalışıyor.

- Net bir şekilde söylüyoruz: 'Kandil'i de başlarına yıkarız, Kandil'e de karşıyız, PKK'ya da karşıyız. Açık açık söylüyoruz, bizleri onlarla korkutamazsınız, halkımızı da inandıramazsınız.

"HÜDAPAR'IN PROGRAMINI OKUYUN"

- Eğer bölücülükten bahsedilmek isteniyorsa bakın Hdp ayrı seçime gidiyorum,  bölücülükten bahsediliyorsa Hüdapar'ın programını okuyun.

Onlarla birlikte seçime nasıl gidiyorlar, içlerine nasıl sindiriyorlar, önce onun cevabını versinler.

- Devletin milli güvenliği, milli güvenlik politikası, dış politikası bunlar giderse bitermiş. Hayır iyi yapılan her şeyle gurur duyuyoruz.

- Türkiye'nin menfaatini ve haklarını her ortamda korumaya elbette devam edeceğiz. Bundan da hiç kimsenin şüphesi olmasın.

- Bunun teminatlardan birisi Mansur Yavaştır, bir diğeri Sayın Genel Başkanımızdır, diğer 5 parti genel başkanıdır.

- Hiç kimsenin endişesi olmasın artık bu şekilde korkutmaktan başka malzemeleri kalmadı.

- Allah nasip ederse 15 Mayıs'tan sonra aynı Ankara nasıl 31 Mart 2019'dan sonra yeni bir zihniyete ulaştıysa, inşallah Türkiye de ferahlatacak rahatlayacak ve hepimiz inşallah huzurla bereketi göreceğiz.