CiddiGazete- AKP ve CHP'nin İstanbul adaylarının belli olmasının ardından gözler dengeleri değiştirebilecek diğer partilerin adaylarına çevrildi. AKP ve CHP'ye oy vermek istemeyen Türk milliyetçilerine ve ülkücülere alternatif sunmak için harekete geçen Zafer Partisi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıklamak için gün saymaya başladı.

TÜRKEŞ'İN SON ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI

Merhum Alparslan Türkeş'in göreve getirdiği son Ülkü Ocakları Genel Başkanı olan Azmi Karamahmutoğlu, Zafer Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacak.

Öte yandan İstanbul'da ilçe belediye başkan adayları ve belediye meclis üyeliklerine aday olacak isimlerle ilgili çalışmaların halen devam ettiği öğrenildi.

Zafer Partisi kaynaklarından edinilen bilgiye göre; Azmi Karamahmutoğlu'nun İBB'ye adaylığı ve İstanbul'daki diğer isimlerin adaylıkları önümüzdeki hafta bir otelde düzenlenecek törenle resmen açıklanacak.

ÜMİT ÖZDAĞ'DAN PAYLAŞIM

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Azmi Karamahmutoğlu ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şöyle dedi:

İyi Parti kurultayında Kodaz sürprizi İyi Parti kurultayında Kodaz sürprizi

Sevgili Azmi Karamahmutoğlu başkan ile Türkiye ve İstanbul’un sorunlarını konuştuk. İstanbul bir çok Avrupa ülkesinden büyük nüfusu ile bir ülke boyutlarında. Başta deprem, sığınmacılar, uyuşturucu ve trafik olmak üzere bu ağır sorunları aşacak bir liderliğe ve kadroya ihtiyaç olduğu konusunda mutabıkız.

Azmi başkan hayalindeki İstanbul’dan bahsederken "Sabah 02.30'da İstiklal caddesinde bir genç kız kendisini güven içinde hissederek yürüyorsa İstanbul doğru yönetiliyor demektir" dedi. Evet, kadınlar ve çocuklar için korkmadığımız bir Istanbul’a ihtiyacımız var.