CiddiGazete- AKP, Cuma günü yapacağı "Türkiye Yüzyılı" tanıtım toplantısına 11 partinin genel başkanını davet etti. Zafer Partisi, Bağımsız Türkiye Partisi, Memleket Partisi, Deva, Gelecek ve HDP'ye ise davetiye gönderilmedi.

"Türkiye Yüzyılı" tanıtım toplantısına MHP, CHP, Saadet Partisi, Hür Dava Partisi, Büyük Birlik Partisi, Demokratik Sol Parti, Demokrat Parti, Vatan Partisi, Yeniden Refah Partisi, Anavatan Partisi ve İyi Parti genel başkanları davet edildi. CHP, toplantıya katılmayacağını duyururken, Meral Akşener de İyi Parti'yi Koray Aydın'ın temsil edeceğini söyledi.

SADECE ERDOĞAN KONUŞACAK

Programa ayrıca sporcular, sanatçılar, cemaat vakıfları, Alevi dernekleri, STK temsilcileri, sanayici ve iş adamları, sanatçılar, çevreci genç ve kadınlar, şehit ve gazi yakınları, engelliler, Romanlar, siyasi parti temsilcileri, yabancı misyon temsilcileri, akademisyenler, bazı muhalif gazeteciler ile sosyal medya fenomenlerinin de davet edildiği duyuruldu. Toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tek konuşmacı olacak.