CiddiGazete- AKP Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Mücahit Birinci, Fatih Tezcan’ın, “Tarkan Tevetoğlu isimli uyuşturucu kullanmaktan sabıkalı şarkıcıya Twitter’da 2-3 twit çakılır, bırakılır. Bunu tv’de bu ölçüde tartışmak, şarkı ambalajındaki tahrik ve propagandasına yardımcısı olmaktır, hatadır” tivitini alıntılayarak, “Sormayın gitsin... Koca koca adamlar, bunu tartıştılar” diye yazdı.

Fatih Tezcan’ın tivitinde görseli ekli olan eski AKP Milletvekili Mehmet Metiner, Mücahit Birinci’ye sosyal medya hesabından tepki göstererek şu mesajı paylaştı:

“Biz adamız Mücahit Bey. Adamın dibiyiz hem de. Adamlık herkese nasip olmaz bilirsiniz. Bizim bir adımız var. Bizi bilen bilir. Neyi nerede nasıl konuşacağımızı biliriz. “Koca koca adamlar” diyerek tahfif cümlesi kurmanız, nasıl bir adam olduğunuzu gösterdi. Çok yazık!”

Bunun üzerine Birinci’den, “Değerli @MetinerBasin abimdir. Kastım elbette isimler değil. TV'lerin bu meseleyi ısıtmasına sözüm... @MetinerBasin abi alınganlık yapmış. Bizim aramızda nifak olmaz. Yazma gereği duydum” mesajı geldi.

AKP’lilerin Twiter’daki “Tarkan atışması”na noktayı Metiner’in, “Mücahit kardeşimdir. Benim için mesele kapanmıştır” mesajı koydu.

FATİH TEZCAN COVİD OLDU

Öte yandan, Fatih Tezcan Twitter hesabından paylaştığı mesajda Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Tezcan, “Covid testim Pozitif çıktı. Aşı olmamıştım. Hepatit A+B ve zatürree geçmişim de vardı. Kronik bronşitim. Kısacası duâ edersiniz” mesajını paylaştı.