CiddiGazete- Ankara'da sabah saatlerinde düzenlenen bombalı saldırıda iki terörist öldü, iki polis memuru yaralandı. Yaralı polislerin sağlık durumuyla ilgili bilgi veren İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın paylaşımı dikkati çekti.

Göreve geldikten sonra başarılı operasyonlara imza atan Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından şöyle dedi:

Perinçek'in danışmanı tutuklandı Perinçek'in danışmanı tutuklandı

"İçişleri Bakanlığımız Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önünde meydana gelen hain terör saldırı girişiminde yaralanan kahraman polislerimiz Alim Reis Demirel ve Erkan Karataş'ın tedavileri devam etmektedir. Çok şükür hayati tehlikeleri bulunmuyor. Kahramanlarımıza acil şifalar diliyorum. Terörle, onların iş birlikçileriyle, zehir tacirleriyle, çetelerle, organize suç örgütleriyle mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir!"

MEDYAYA TEŞEKKÜR ETTİ

Saat 13.30'da ise kameraların karşısına geçen İçişleri Bakanı Yerlikaya saldırı ile ilgili son bilgileri paylaştı.

"POLİSLERİMİZ KAHRAMANCA KARŞILIK VERDİ"

Ankara'nın önemli bir saldırı girişimini polis memurlarının kahramanlığı sayesinde atlattığını ifade eden Yerlikaya "Araçtan iner inmez ateş açan teröristlere kahraman polislerimiz kahramanca karşılık veriyor. Bu sırada teröristlerden biri üzerindeki bombayı patlatıyor. Diğeri de etkisiz hale getiriliyor ve saldırı girişimi engelleniyor" dedi.

Saldırı sırasında yaralanan iki polis memurunun sağlık durumunun iyi olduğunu ifade eden Yerlikaya "Ankara'ya geçmiş olsun diliyorum. İki polisimizi alınlarından öpüyorum. Birazdan onları ziyaret edeceğim" diye konuştu.

"PATLAMAYA İLİŞKİN PAYLAŞIMLARA SORUŞTURMA"

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ve RTÜK tarafından saldırıya ve saldırı sonrası görüntülere ilişkin getirilen kısıtlamaları hatırlatan Yerlikaya, "Basın mensupları ve medya kuruluşları buna hassasiyetle riayet etti. Bunun için hepinize teşekkür ediyorum. Ama bazı sosyal medya hesapları paylaşımlarda bulunuyor. Sosyal medya hesaplarından görüntü paylaşanlara yönelik soruşturma başlatılmıştır. Ricamız görüntülerin derhal silinmesidir."