CiddiGazete- Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray, zorlu Trabzon deplasmanında 3 puanı 5 golle hanesine yazdırdı. Zirve yarışındaki sarı kırmızılı ekip, Fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftada nefes aldı.

İLK KEZ 5 GOL ATTI

Trabzonspor karşısına lider Fenerbahçe'nin 3 puan gerisinde çıkan Galatasaray, deplasmanda aldığı farklı zaferle zirveye ortak oldu. Galatasaray, Süper Lig tarihinde Trabzonspor'a ilk kez 5 gol attı.

Papara Park'taki maçta perde 13. dakikada açıldı. Galatasaray'ın yıldız isimlerinden Zaha, ceza sahası içinde Barış Alper'in içeriye çevirdiği topa net bir vuruş yaparak takımını 1-0 öne geçirdi.

İlk yarıda bir topu da direkten dönen Galatasaray soyunma odasına 1-0 üstün girdi.

İKİNCİ GOL 61'DE GELDİ

İkinci yarıda da tehlikeli pozisyonlar bulan Galatasaray, hızlı gelişen atakta dakikalar 61'i gösterirken Zaha ile farkı 2'ye çıkardı: 0-1

KAAN AYHAN 3 YAPTI

Trabzonspor, 2. gol şokunu atlatamadan 64. dakikada 3. gol geldi. Galatasaray, 64. dakikada Kaan Ayhan'ın golü ile maçta farkı üçe çıkardı: 0-3

TEK SAYI ENİS DESTAN'DAN

Trabzonspor, 79. dakikada Enis Destan ile durumu 3-1'e taşıdı. Kullanılan köşe vuruşunda ceza sahası önünde gelişine vuran Enis farkı 2'ye indirdi.

80. dakikada Galatasaray, golcüsü Kerem Aktürkoğlu ile 4. golü buldu: 1-4

Zaha, 90. dakikada bir kez daha meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ancak VAR incelemesi sonucu gol öncesi faul tespit edildi.

KEREM NOKTA KOYDU

Uzatmalarda bir kez daha sahneye çıkan Kerem Aktürkoğlu ceza sahası içine çevrilen topta sert bir şutla maçın sonucunu ilan etti: 1-5