CiddiGazete- Birinci Lig'in 32. haftasında Göztepe ile Gençlerbirliği karşı karşıya geldi. Gürsel Aksel Stadı'nda oynanan maçı İzmir ekibi 2-0 kazanarak Süper Lig bileti aldı.

Play-off yarışı yapan Gençlerbirliği'ni yenmesi halinde diğer sonuçlara bakmadan ligin bitimine 2 hafta kala Süper Lig'e çıkmayı garantileyen olan Göztepe, ilk golü 77. dakikada buldu.

Fıratcan, 77. dakikada attığı golle adeta tribünleri ayağa kaldırdı. Göztepe kalan dakikalarda üstünlüğünü koruyup Lundqvist'in 90+3'te attığı golle farkı ikiye çıkardı ve Süper Lig biletini cebine koydu.

Ligin dibi ateş aldı Ligin dibi ateş aldı

BÜYÜK SEVİNÇ YAŞANDI

Maçın ardından ise Gürsel Aksel Stadı'nda büyük coşku yaşandı. Son düdüğün ardından futbolcular ve teknik ekip sevgi yumağı oluşturdu. Stadı tamamen dolduran taraftarlar ise "Şampiyon Göztepe" tezahüratlarıyla sarı kırmızılı futbolcuların sevincine ortak oldu.

Göztepe 2021-2022 sezonunda veda ettiği Süper Lig'e 2024-2025 sezonuyla birlikte geri dönmüş olacak. Süper Lig'e yükselecek olan son takım, play-off maçlarının ardından netleşecek.