CiddiGazete- Devlet Bahçeli, seçim döneminde "Serok Ahmet" diyerek hakaret yağdırdığı Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile bir araya gelecek.

"TAKDİRLE KARŞILIYORUM"

3 günlük festivale 15 milyon TL 3 günlük festivale 15 milyon TL

Ahmet Davutoğlu, "Günlerdir algı yönetimi ve provokatif çıkışlar ile Gazze'de yaşanan katliamı perdelemeye çalışanlara rağmen, bu insanlık suçuna 'dur' demek adına atılan her adımı ve yapılan her çağrıyı desteklediğimiz gibi Sayın Devlet Bahçeli'nin Gazze ve Filistinli kardeşlerimiz için dile getirdiği ifadeleri de takdirle karşılıyor, destekliyorum" açıklamasında bulundu.

BAHÇELİ, DAVUTOĞLU'NA TELEFON AÇTI

Gelecek Partisi'nden yapılan açıklamaya göre; Devlet Bahçeli, bugün Davutoğlu'nu telefonla arayarak yaptığı açıklamaya verdiği destek nedeniyle teşekkür etti.

Davutoğlu da tüm Gazzeliler adına Filistin konusundaki hassasiyetinden dolayı Bahçeli'ye teşekkürlerini iletti. Bahçeli ve Davutoğlu, Gazze konusunu ele almak üzere yüz yüze görüşme yapmayı kararlaştırdı.

Öte yandan Bahçeli'nin dün verdiği 24 saatlik süre bu akşam doldu ancak İsrail'in tutumunda her hangi bir değişiklik olmadı.