CiddiGazete- Cumhur İttifakı ortağı Devlet Bahçeli, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın AKP adaylarıyla ilgili ifadelerine sert cevap verdi.

Bir gazetecinin, "MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın bir açıklaması gündeme yansıdı. Sancaklı'nın 'Bu dönem MHP'ye en azından bir belediye vermezlerse, beni seçim sürecinde ve seçim çalışmalarında Kocaeli'de göremezler. Tabanımız bunu anlar. Bunu çok iyi anlayacak olan teşkilatlarımız emin olun sahada olmayacaktır. Cumhur İttifakı Kocaeli'de en az 4-5 belediyeyi kaybeder. Bu sefer umdukları gibi olmaz" sözlerini nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna Devlet Bahçeli, "Futbol hayatında 3 büyük kulüpte oynama geleneğini siyasette de mi sürdürmek istiyor? Tercih kendisinindir" diye cevap verdi.

AKP'nin oyları nereye gitti? AKP'nin oyları nereye gitti?

RASİM OZAN KÜTAHYALI KONUSU

TV programcısı Rasim Ozan Kütahyalı, bir programda Boşnaklarla ilgili iğrenç ifadeler kullanmış, Saffet Sancaklı, Boşnak dernekleriyle birlikte ROK'a dava açıp sert ifadeler kullanmıştı.

Bu gelişmenin ışığında Devlet Bahçeli Rasim Ozan Kütahyalı ve o dönemki eşi Nagehan Alçı'yı telefonla arayıp hal hatır sorup gönüllerini almıştı.