CiddiGazete- Rıza Çalımbay sonrası yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren ve önceliği yabancı isimlere veren Beşiktaş'a Lucescu, Solskjaer, Genesio ve Van Nistelrooy olumsuz cevap vermişti.

Dört teknik adam da Beşiktaş'a gelmeyi aynı gerekçelerle kabul etmedi. Devre arası olması, transferleri kendilerinin yapmaması, transfer bütçesinin sınırlı olması nedeniyle teklifler reddedildi.

BREITENREITNER BİZZAT AÇIKLADI

Beşiktaş'ın teknik adam adaylarından Andre Breitenreiter de teklifi geri çevirdiğini açıkladı.

Kayserispor pes etmedi Kayserispor pes etmedi

Bild'e konuşan Alman teknik adam "Beşiktaş, canlı bir metropolde olan heyecan verici bir kulüp. Teknik direktör adaylardan biri olmak beni gururlandırıyor ancak genel durumu kapsamlı bir şekilde analiz ettikten sonra bu hamlenin doğru olmayacağı kanaatine vardım" dedi.

İBRE SERGEN YALÇIN'A DÖNÜYOR

Gündemindeki yabancı isimlerden istediği cevabı alamayan Beşiktaş'ta ibre Sergen Yalçın'a dönüyor. Feyyaz Uçar, Hatayspor maçı sonrası yaptığı açıklamada "Hocaların arasında Sergen Yalçın da var. İsim zikretmemem lazımdı ama Sergen Yalçın Beşiktaş'ın çocuğu olunca insan dayanamıyor" ifadelerini kullanmıştı.

GÖZLER SAMET AYBABA'DA

Beşiktaş'ta gözler, Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'nın düzenleyeceği basın toplantısına çevrildi. Aybaba'nın yeni teknik adam konusuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor.