CiddiGazete- Geçen hafta Eskişehir'de iki üniversiteli genç yaşamına son verdi. Acı haber bu kez Çanakkale'den geldi. Hem okuyup hem çalışan üniversite 1. sınıf öğrencisi Samit Taş, hayatına son verdi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği 1. sınıf öğrencisi Samet Taş, dün gece kaldığı yurtta intihar etti. Ailesine not bırakan gencin hem okuyup hem çalıştığı, dün gece de işten geldikten sonra hayatına son verdiği öğrenildi.

Samet Taş'ın intiharının ardından ÇOMÜ de taziye mesajı yayımladı. Üniversitenin internet sitesindeki taziye mesajında olayın detayına değinilmezken, "Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü birinci sınıf öğrencimiz Samet Taş vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz" dendi.

ESKİŞEHİR’DE İKİ ÖĞRENCİ YAŞAMINA SON VERMİŞTİ!

15 Ekim'de Eskişehir Anadolu Üniversitesi öğrencisi 21 yaşındaki Resul Alan, kampüs yemekhanesinde yaşamına son vermişti.

1 Nisan'da okullar tatil edildi 1 Nisan'da okullar tatil edildi

Bu olaydan bir hafta sonra da Eskişehir Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği Öğrencisi S.N.R, kaldığı Mükrime Hatun KYK Kız Öğrenci Yurdu'nda intihar etmişti.