CiddiGazete- Hukukçu Ersan Şen ile Gazeteci İsmail Saymaz canlı yayında yaşadığı "süre" gerginliği "Sokağın Sözü" programının bitmesine neden oldu.

Gerilim ardından İsmail Saymaz, kanal yönetimiyle görüşerek programın bitirilmesini istedi. Talebi olumlu değerlendiren kanal yönetimi, programı yayından kaldırdı. Konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

NE OLDU?

THY'den sefer iptali kararı THY'den sefer iptali kararı

Sözcü yazarı İsmail Saymaz ile hukukçu Ersan Şen, Sözcü TV'de yayınlanan Sokağın Sözü programında önce "konuşma süresi", sonra "üslup" tartışması yaşadı.

Saymaz, AKP adaylarını değerlendirirken Ersan Şen, "Bana söz verecek misiniz, yayından çıkayım mı?" diyerek araya girdi.

Saymaz, "Özür dilerim... Hocam bitiyor" derken, moderatör Serap Belovacıklı ise "Hocam size süre verdik, siz istemediniz" dedi.

Ersan Şen ise sinirli bir şekilde "Bir saattir konuşuyorsun İsmail. Tam bir saattir ya. Neyse, konuşun ya, umurumda değil" dedi.

Serap Belovacıklı "Bir reklama gideceğiz hocam, sonra sözü size vereceğim" deyince Ersan Şen, İsmail Saymaz'a tepki gösterdi: "Tamam da İsmail, üç dakikada bitir kardeşim. Bir saat konuşulur mu lan? E insaf ya..."

Bunun üzerine Saymaz, Ersan Şen'e "Hocam sizden rica ediyorum, bir daha benimle böyle konuşmayın. Hürmetim var size. Yaşınıza ve sıfatınıza hürmetim var. Ve size 'sen' diye hitap etmeye başlarım. Uslubumu değiştiririm. Üslupsuzluk yaparım. Saygısızlığı sürdürürseniz benden ağır cevap alırsınız" diyerek tepki gösterdi.

Ersan Şen'in de "Üslubunu değiştir kardeşim" diyerek Saymaz'ın sözünü kesmeye çalışmasının ardından Belovacıklı "Bir araya gidelim. Aranın ardından devam edeceğiz" dedi ve yayına ara verdi.