CiddiGazete- 14 Mayıs'ta yapılacak seçim için aday adaylarının partilere başvuruları başladı. Yoğun talebin olduğu İyi Parti'de bir adaylık ilanı da Aydın'da yaşandı.

İyi Parti Nazilli eski ilçe başkanı Cihat Öztürk de aday adayları kervanına katıldı.

öztürk 142

ASKİ eski genel müdür yardımcısı ve ülkücü camianın yakından tanıdığı isimlerden Cüneyt Öztürk'ün kardeşi olan Avukat Cihat Öztürk, aday adaylığını Nazilli'deki Ahmet Şensan Kültür Merkezi'nde düzenlediği toplantıyla ilan etti.

Toplantıya Ülkü Ocakları Genel Başkanlarından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Başdanışmanı Servet Avcı, İyi Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ve İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın video mesajla katılıp tebrik dileklerini iletti.

"GÖREVİMİZİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRECEĞİZ"

Aday adaylığı ilanı toplantısında açıklamalarda bulunan Cihat Öztürk şu ifadeleri kullandı: Bizleri bu yolda destekleyen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Çıktığımız bu yolda seçilmemiz durumda Nazilli'miz başta olmak üzere Aydın'ı ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek ve görevimizi layıkıyla yaparak sizlerin teveccühüne layık olmaya çalışacağız. Katılımınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum."