CiddiGazete- Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oyanan maçta Fatih Karagümrük'ü 2-0 mağlup etti.

KARAGÜMRÜK 10 KİŞİ KALDI

Mücadelenin 33. dakikada Fatih Karagümrük'te Adnan Uğur, VAR incelemesinin ardından Lucas Torreira'ya müdahalesi nedeniyle kırmızı kart gördü.

VAR'IN ARDINDAN GOL İPTAL

51. dakikada Galatasaray'ın attığı gol VAR incelemesinin arından geçersiz sayıldı. Oliveira'nın ceza alanına gönderdiği ortasına yükselen Victor Nelsson'un kafa vuruşunda, Emiliano Viviano'dan seken topu tamamlayan Emin Bayram'ın vuruşunda top ağlarla buluştu. Ancak sonrasında hakem Bahattin Şimşek, VAR uyarısıyla pozisyonu faul gerekçesiyle golü iptal etti.

EMRE TAŞDEMİR SAHNEDE

60. dakikada Galatasaray, bu sezon ligde ilk kez forma giyen Emre Taşdemir'in attığı golle maçta 1-0 öne geçti.

GOL NASIL OLDU?

Rashica'nın ceza alanında sağdan içeri gönderdiği ortasına hareketlenen Emre Taşdemir, altıpas önünden gelişine yaptığı kafa vuruşunda yerden seken meşin yuvarlak Viviano'nun yanından ağlarla buluştu.

MATA FARKI 2'YE ÇIKARDI

85. dakikada Galatasaray, Juan Mata'nın golü ile maçta farkı ikiye çıkardı.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve maç Galatasaray'ın 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. Ligde 3 maç sonra kazanan Cimbom bu sonucun ardından 21 puana yükseldi. Karagümrük ise 12 puanda kaldı.