6 patlar Alanyaspor 6 patlar Alanyaspor

CiddiGazete- Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. ve son maçında Danimarka temsilcisi Kopenhag'a konuk oldu. Parken Stadı'nda yapılan mücadeleyi 1-0 kaybeden sarı kırmızılı ekip gruptan çıkamadı.

Manchester United'ın sahasında oynadığı maçta Bayern Münih'e mağlup olmasıyla Galatasaray grubu üçüncü sırada tamamladı ve UEFA Avrupa Ligi'ne kaldı.

İki takımın da isabetli şut kaydedemediği karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda Kopenhag'a galibiyeti getiren golü 58. dakikada Lukas Lerager kaydetti.

Golden sonra oyuna giren Dries Mertens ve Hakim Ziyech ile hücumda hareketlenen Galatasaray, yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince mücadele 1-0 Kopenhang'ın üstünlüğü ile sona erdi.

Kopenhag'ın golünü kaydeden Lerager, 90. dakikada Kerem Aktürkoğlu'na yaptığı sert müdahalenin ardından ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Bu sonuçla puanını 8'e yükselten Kopenhag, 16 puanlı lider Bayern Münih'in ardından ikinci olarak adını Şampiyonlar Ligi'nde son 16 takım arasına yazdırdı.