CiddiGazete- İstanbul Bahçelievler, Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde saat 03.00 sıralarında denetim yapan polisler, içinde dört kadının bulunduğu bir otomobileden yüksek seste müzik sesi geldiğini fark etti.
Bir çöp konteyneri önünde duran araçtaki kadınlar, çöpe çok sayıda şişe atınca ekipteki polisler duruma müdahale etti.
Polis ekibi, durdurulan araçtaki dört kadından kimliklerini göstermelerini istedi. İddaya göre aracı kullanan Pınar K.'nın kendisine polis süsü vererek "Devrem ben de sizdenim, yol verin gidelim. Kimlik vermiyorum. Arabada polis var" dediği öne sürüldü.
"SANA RAPOR TUTACAĞIM"
ZOR SAKİNLEŞTİRİLDİLER
Polisler, iki kadını sakinleştirmeye çalışırken, Gülizar K. ve Pınar K.'nın "Sizi gebertirim, sizi meslekten attırırım" şeklinde tehdit ve hakaretlerde bulunduğu öne sürüldü.
Yaşananlar üzerine polisler, merkezden destek talep etti. Gülizar K. ve Pınar K. zorla sakinleştirildi. İki kadın ile araçtaki arkadaşları Mehtap D. ve Esra B. gözaltına alındı.
AÇIĞA ALINDI
Yakalanan kadınlardan aracı kullanan Pınar K.'nın 1.00 promil alkollü olduğunu öğrenildi. Gülizar K.'nın ise bir ilçede görevli polis memuru olduğu belirtildi. Emniyette işlemleri yapılan kadınlar serbest kalırken, hakkında idari işlem başlatılan Gülizar K.'nın açığa alındığı öğrenildi.
Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2022, 07:31