CiddiGazete- Yedi yıldır Beyaz TV Spor Müdürü olarak görevi yapan, aynı zamanda Beyaz Futbol ve Derin Futbol adlı programları sunan Ertem Şener ve ekibinin salgın döneminde işe gelmedikleri halde maaş almaya devam etmeleri çalışanlar arasında huzursuzluğa neden olmuştu.

Çalışanlar, "Ertem Şener coronavirüs nedeniyle işe gelmiyor ve buranın spor müdürü gözüküyor ama Youtube'da ve TV8'de çalışıyor. Üstüne ona maaş veriyorsunuz bu adaletsizlik değil mi" diyerek Osman Gökçek'e rahatsızlıklarını iletti.

Uzun süredir devam eden şikayetler, bugün Beyaz TV'de ayrılıkla sonuçlandı.

2013 yılından bu yana kanalda hem spor müdürlüğü, hem de program sunuculuğu yapan Ertem Şener, "sözleşme şartlarına uymadığı" gerekçesiyle işten çıkartıldı.

Ünlü ekran yüzü odasındaki eşyaları toplayarak kanaldan ayrıldı. Ertem Şener Twitter’dan yaptığı açıklamada, "Gördüğüm lüzum üzerine Beyaz Tv ile bugün kendi isteğimle yollarımı ayırdım. Beyaz Futbol ve Derin Futbol'a bundan sonraki yayın hayatında başarılar dilerim. Sn. Osman Gökçek’e 9 yıldır gösterdiği ilgi ve alaka için teşekkürlerimi borç bilirim" ifadelerini kullandı.