CiddiGazete

Uzman Onbaşı Bünyamin Çabuk'un şehadet haberi, Adana'nın Kozan ilçesinde ayakkabı boyacığı yapan babası Ünlen Çabuk'a ayakkabı boyarken verildi.

Kozan’da yıllardır ayakkabı boyacılığı yapan baba Ünlen Çabuk, oğlunun acı haberiyle yıkıldı. Şehadet haberiyle kendinden geçen baba Çabuk, bulunduğu bölgeye yakın eczaneye alınarak, sakinleştirilmeye çalışıldı.

Göreve 2018’de başladığı ve bekar olduğu öğrenilen şehit Çabuk’un acı haberini evinde alan anne Feriha Çabuk da baygınlık geçirdi. Şehit annesi Çabuk’a sağlık ekipleri müdahale etti.

Şehit Uzman Onbaşı Bünyamin Çabuk’un evine, Türk bayrakları asılırken, belediye ekipleri de taziye çadırı kurdu.

İŞTE DİĞER ŞEHİTLER

BARTIN

Şehit Furkan Yılmaz'ın Bartın'ın Büyükkızılkum köyündeki ailesine acı haber verildi.

Bartın Valiliği'nden yapılan açıklamada, “Hakkari İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Komando Tabur Komutanlığı emrinde görevli Bartınlı Jandarma Uzm. Çvş. Furkan Yılmaz görev yaptığı üst bölgesine yıldırım düşmesi sonucu şehit düşmüştür. Şehidimize Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz” ifadelerine yer verildi.

NEVŞEHİR

Şehit Uzman Çavuş Şevket Tekin’in (23) acı haberi, Nevşehir’in Avanos ilçesinde yaşayan ailesine ulaştı.

Gülay-Mehmet Şener Tekin çiftinin 3 çocuğundan en büyüğü olan Şevket Tekin’in şehit olduğu haberini, Kaymakam Vekili Mehmet Maraşlı ve askeri yetkililer aileye verdi.

Şehidin anne ve babası ile diğer yakınları gözyaşlarına boğuldu. Şehidin babaevine ve bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı. Tuğba Tekin ile evli olduğu öğrenilen şehit Tekin’in, 2 yıldır Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yaptığı belirtildi.

BALIKESİR

Şehit Tankçı Uzman Çavuş Davut Armağan Keskin'in 1. Gündoğan Mahallesi'nde ikamet eden ağabeyi Rafi Zeybek'in evine ve sokağa Tük Bayrakları asıldı.

Altıeylül Kaymakamı Dr. Oktay Kaya ile Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı Şehit Tankçı Uzman Çavuş Davut Armağan Keskin'in 1. Gündoğan Mahallesi 1. Levent Sokak'ta oturan ağabeyi Rafi Zeybek'i ziyaret ederek taziyelerini sundu.

Şehit Tankçı Uzman Çavuş Davut Armağan Keskin yarın Cuma Namazı'ndan sonra kılınacak cenaze namazının ardından Garnizon Şehitliği'ne defnedilecek.

Şehidin anne ve babası İstanbul'dan, eşi Gülçin'in ise Edirne'den yola çıkarak Balıkesir'e geleceği öğrenildi.