CiddiGazete- CHP, kuruluşunun 100. yıl dönümünü kutlamak için üç gün sürecek etkinliklere başladı. Etkinliklerin ilki, CHP Genel Merkezi'nin önünde gerçekleştirildi.

Programa CHP'li tüm belediye başkanları katılırken, "yoğun" olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu gelmedi.

Etkinliğin açılış konuşmasını CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu yaptı.

kutlama 3

100. YIL MARŞI SESLENDİRİLDİ

Bankoğlu'nun konuşmasının ardından orkestra şefi Hakan Tepeli ve koro şefi Korhan Doğan yönetimindeki gençlik korosu, Cumhuriyet marşları ve Bujor Hoinic'in CHP'nin 100. yılı için sözlerini yazıp bestelediği 100. Yıl Marşı'nı seslendirdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 100. Yıl Marşı’nın seslendirilmesinin ardından Tepeli, Doğan ve Hoinic'e çiçek takdiminde bulundu.

İyi Parti 'divan'ı belli oldu İyi Parti 'divan'ı belli oldu

Marşların seslendirilmesinin ardından Yazar Sunay Akın, "Aydınlanma Yolunda CHP" adlı gösterisiyle konuklara öykülerle CHP tarihini anlattı.

Etkinlik, CHP Genel Merkezi'ne yansıtılan ışık şovu ve havai fişek gösterisiyle sona erdi. CHP'nin kuruluşunun 100. yıl dönümünün kutlandığı etkinlikler, 9-10 Eylül tarihlerinde de devam edecek.

CHP Genel Merkezi, seçimlerden sonra barışma zemini aradığı sol medyaya "100. yıl kutlama etkinlikleri" çerçevesinde reklam yağdırdı.