CiddiGazete- İyi Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, Haber Global'de katıldığı programda belediyeler için destek bekleyen Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na cevap verdi: "Aday ol teklifi yaptığımızda Türkiye için ittifak yapamayanların bugün kendi koltukları için bizden ittifak talep etmeleri kamuoyunun takdirine bırakılacak bir iş."

CHP'li Bülent Tezcan zehirlendi CHP'li Bülent Tezcan zehirlendi

Rıdvan Uz, "Yani kazan-kazan politikası nedir? Sayın Cumhurbaşkanı tekrar koltuğunda olsun. Sayın Kılıçdaroğlu Cumhuriyet Halk Partisi'nin başında tekrar olsun. Ekrem İmamoğlu tekrar İBB başkanı olsun. Mansur Yavaş tekrar ABB başkanı olsun. Değişen ne? Herkes kazandı. Kim kaybetti? Türk milleti kaybetti.

Dolayısıyla feragatı ortaya koyamayan arkadaşların, yani bugün Ekrem İmamoğlu'nun ittifak arayışı kendi açısından belki doğrudur ama biz kendisine Türk milleti adına bir ittifak teklif etmiştik. Gel aday ol, sen kazanıyorsun... Dolayısıyla, Türkiye için ittifak yapamayanların bugün kendi koltukları için bizden ittifak talep etmeleri kamuoyunun takdirine bırakılacak bir iş" dedi.