CiddiGazete- İyi Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Genel Başkan Meral Akşener'in, Ankara İl Kongresi'ne ilişkin tartışmalar sonrası rahatsızlandığı yönündeki iddiaları yalanladı. Zorlu, iddiaları "film senaryosundan ibaret" olarak değerlendirdi.

Kürşad Zorlu, düzenlediği basın toplantısında, "Sayın Genel Başkanımız bugün Genel Merkez'e gelerek çalışmalarına başladı" ifadelerini kullandı.

"HDP KAPATILIRSA DEVA'DAN SEÇİME GİREBİLİR" İDDİASI

HDP'nin kapatılması durumunda DEVA Partisi'nden seçimlere gireceğine yönelik iddialar üzerine de Zorlu, "HDP konusunda görüşmelerimiz nettir. Genel Başkanımızın en başından bu yana değerlendirmeleri bu yöndedir. Millet İttifakı'nda ya da altılı masada bu parti yer almamaktadır. Biz bu çizgi etrafında hem Millet İttifakı’nın hem de altılı masanın başarılı olması için elimizden geleni yapacağız. Yeni bir değerlendirmeye de bu konuda açık olmadığımızı ifade etmek isterim" dedi.

SADAT REKLAMI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Uğur Dündar ile yaptığı röportajın TV 100'de banttan yayını sırasında SADAT reklamının ekrana getirilmesi ve sonrasında yaşanan gelişmeleri de değerlendiren Zorlu, "Seçim güvenliği ülkemizin gerçekten şu anda en çok dikkat etmesi gereken konulardan bir tanesi. Daha önce gerek referandumda, gerek seçimlerde bununla ilgili birçok acı tecrübemiz malum. Böyle bir şey asla kabul edilebilir değil. Bunun detaylarının, arka planının mutlaka araştırılması gerektiğini düşünüyoruz" dedi.