CiddiGazete- Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün gece gerçekleştirilen operasyonda Ayhan Bora Kaplan ve ekibini Esenboğa Havalimanı'na giriş yaptıkları sırada gözaltına aldı.

Kaplan ile birlikte koruması olan U.P isimli emekli asker ile avukat G.Ü, A.K ve O.S isimli dört kişi daha yakalandı. Hakkındaki şikayet kapsamında işkence ile suçlandığı öğrenilen Kaplan'ın kardeşi Muhammet Kaplan ve B.K isimli kişi ise firar etti.

ALTI KİŞİ KİRVE OLDU

Bora Kaplan'ın oğlu Muhammet Kaplan'ın geçen haftaki sünnet düğünü Ankara Sheraton Oteli'nde gerçekleşti. Sünnet düğününde Hakan Altun, İzzet Yıldızhan ve Hande Yener sahneye çıktı.

Ankara'nın tanınmış simalarını bir araya getiren düğüne bin 500 civarında davetli katıldı. Muhammet Kaplan'ın kirveliğini Serkan Akbaba, Erkin Yıldırım, Çetin İnan, Cemal Kuru, Cengiz Halıç ve avukat Cengiz Hakan yaptı.

CEMAL KURU OPERASYONDAN SONRA YURT DIŞINA ÇIKTI

'Daltonlar' suç örgütüne operasyon 'Daltonlar' suç örgütüne operasyon

Ankara'nın gayrimeşru alemine hâkim olduğu iddia edilen Kaplan'ın yakın arkadaşı ve kirvesi Cemal Kuru, bu akşam THY'nin TK1877 sefer sayılı uçağıyla İstanbul Havalimanı'ndan İtalya'nın Milan kentine gitti.

Kaplan'a yönelik operasyonun hemen ardından yurt dışına çıkan Kuru, pasaportunu ve uçak biletini sosyal medya hesabından paylaştı.