CiddiGazete- MHP'den ihraç edilmeden önce İyi Parti için "İp" deyip FETÖ terör örgütüyle irtibatlı olduğu iddiasında bulunan İyi Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta, şu ifadeleri kullanmıştı:

"FETÖ DE DESTEK VERİYOR!"

- Cumhuriyet Halk Partisi'nin başını çektiği, içinde HDP'nin, İP'in ve bazı diğer partilerin de yer alacağı bir bloklaşma, ittifak var.

- Bunlar onların kendi takdirleridir, bir seçim ittifakına dönüşür mü dönüşmez mi bilmiyorum.

- Kendilerinin de ifade ettiği gibi ilkesel anlamda veya birlikte hareket etme anlamında karşı tarafta bir ittifak var.

- Tabi çok acıdır ki bu ittifakı FETÖ de destekliyor. Yani FETÖ'nün de desteklediği bir ittifak bu.

İYİ PARTİ'YE GELDİ

Erhan Usta, İyi Parti için kullandığı "FETÖ" iddialarının ardından MHP'den ihraç edilince İyi Parti rozeti taktı.

KORAY AYDIN: İNANMAYIN

Cumartesi günü yapılacak kurultay öncesi TV kanallarındaki davetlere katılan genel başkan adaylarından Koray Aydın, Samsun Milletvekili Erhan Usta'yla ilgili soruya ilginç ifadelerle cevap verdi.

Program suncusunun, Erhan Usta'nın CHP ile ittifakı sadece kendisinin savunduğunu dile getirdiğini belirtmesi üzerine Koray Aydın, "Herkes kendine göre bir şey konuşuyor. Herkese inanmayın. Her sözü de dikkate almayın" diyerek Erhan Usta'nın doğru söylemediğini vurguladı.

Usta'nın ifadelerinin doğru olmadığını dile getiren Koray Aydın, bugün şaşırtan bir görüşmeye imza attı. Aydın, "Sözünü dikkate almayın" dediği Erhan Usta'yla bir araya geldi.

Özel ile Kılıçdaroğlu görüştü Özel ile Kılıçdaroğlu görüştü

KORAY AYDIN'IN OFİSİNDEN FOTOĞRAF PAYLAŞTI

İyi Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta, İyi Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy'u yanına alarak gittiği Koray Aydın'ın ofisinde fotoğraf çektirip görüşmeyi şu cümlelerle duyurdu: "Genel Başkan Adayımız Sayın Koray Aydın'la, yaklaşan kongre sürecimiz ve Türkiye'ye ilişkin istişarelerde bulunduk."

Ekran Resmi 2024 04 25 20.35.12