CiddiGazete- CHP 38'inci Olağan Kurultay'ında genel başkan seçilen Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu'nu evinde ziyaret etti.

Özgür Özel, ziyaretin ardından yaptığı kısa açıklamada, "Bu aile ziyareti sırasında son derece sıcak bir şekilde karşılandık. Gerçekten mahcup oldum. Sayın genel başkanın buraya kadar uğurlaması, karşılaması kendi nezaketini gösteriyor" dedi. Özel'in ziyaretin ardından yaptığı açıklama şöyle:

- Sayın genel başkanımızı ve değerli eşlerini evlerinde ziyaret ettik. Bundan sonra da hem ailecek hem de sayın genel başkanımızın tecrübesi, birikimi hep önümüzü açacak.

- Bu aile ziyareti sırasında da son derece de sıcak bir şekilde karşılandık. Gerçekten mahcup oldum. Sayın genel başkanın buraya kadar uğurlaması, karşılaması kendi nezaketini gösteriyor.

- Sayın genel başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Daha sonra genel merkezimizdeki devir teslimden sonra açıklamamızı yaparız.

ELİNDE ÇİÇEKLE GELDİ

Kesin seçim sonuçları açıklandı Kesin seçim sonuçları açıklandı

Özgür Özel, AYM önündeki açıklamasının ardından eşi Didem Özel ile birlikte, CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 100. Yıl semtinde bulunan evine geçti. Özel ve eşi ziyarete bir demetle çiçekle geldi.

Kılıçdaroğlu, Özgür Özel ve eşi Didem Özel'i kapıda karşıladı. Kılıçdaroğlu ve Özel tokalaşarak gazetecilere görüntü verdi.

2. BULUŞMA GENEL MERKEZDE

Kemal Kılıçdaroğlu'nun evinde bir araya gelen halef-selef genel başkanlar bu kez genel merkezde buluştu.

CHP Genel Merkezi'ndeki makam odasında gerçekleşen yaklaşık 1 saatlik görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu, görevi Özgür Özel'e devretti.

Gazetecilerin alınmadığı devir teslim töreninin ardından Kılıçdaroğlu, genel merkezden ayrıldı.

İLK PM HAFTA SONU

Özgür Özel'in genel başkanlığı almasıyla CHP'de yeni bir dönem başladı. Parti Meclisi ile ilk toplantısını 11 Kasım Cumartesi günü yapacak olan Özel, üyelerin görüşlerine başvurarak "A takımı" denilen Merkez Yönetim Kurulu'nu oluşturacak. Ardından salı günü ilk kez genel başkan olarak grup toplantısında partililere hitap edecek.