CiddiGazete- Beşiktaş maçında sakatlanan ve Bayern Münih karşılaşmasına iğneyle çıkan Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin durumu netleşti.

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Beşiktaş derbisinde sakatlanmış ve sahayı sekerek terk etmişti. Oyuncunun Bayern Münih karşılaşmasında yer alıp almayacağı merak konusu olurken antremanda olmayan Icardi, iğneyle maça çıkmıştı.

Ankaragücü 90+9'da kurtardı Ankaragücü 90+9'da kurtardı

Galatasaray Kulübü Doktoru Yener İnce, Icardi'nin büyük sakatlık yaşadığını dile getirip "Bayern maçında iğneyle oynadı. Durumu çok ciddiydi. Neredeyse anestezi yapıp ameliyata alacaktık" ifadelerini kullanmıştı.

Fanatik'ten Metin Karabaş'ın haberine göre Icardi'nin önümüzdeki maçlar için durumu belli oldu.

Bayern karşısında 1 gol atan, Rizespor maçında galibiyeti getiren golün asistini yapan Icardi, bir süre daha fedakarlık yapacak. Okan Buruk'un söylediği gibi antrenmanlarda yer almayan Icardi, sadece maç günlerinde iğne olacak ve maçlarda forma giyecek.

Yıldız oyuncu 3 Kasım'da Kasımpaşa, 8 Kasım'da Bayern Münih ve 11 Kasım'da Hatayspor mücadelelerinde iğne ile oynayacak. Söz konusu 3 karşılaşmanın ardından da milli ara verilecek. Icardi'nin bu arada tamamen dinlenme ve iyileşme fırsatı bulup, milli mesai sonrasında hazır hale geleceği bildirildi.