CiddiGazete- Murat İde, İyi Parti'nin seçim çalışmaları için kiraladığı özel jette Meral Akşener'in sekreteri Esma Bekar'la türkü söyleyip viski bardağı kaldırılan eğlenceyi ilginç bir görselle savundu.

Partide profesyonel hizmet verip maaş alan ikilinin görüntüleri tabanda büyük tepki çekti ve eleştiriler de peş peşe geldi.

Akçe kavgasının ardından Meral Akşener'in görevine son verdiği Murat İde, türkülü-viski bardaklı görüntülerin değil, uyuklanan görsellerin gündem olması gerektiğini savundu.

Eski basın danışmanı, sekreter Esma Bekar'la görüntülerini "yalan, iftira ve dedikodu" diye nitelendirirken, görsellerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın da fotoğrafını kullandı.

Bir sosyal medya kullanıcısı Murat İde'ye "Mansur Yavaş'ın kredisinden de yiyelim dediniz ama maalesef sizin işiniz bitti artık" ifadeleriyle cevap verdi.

murat 1

İşte İyi Parti GİK ve MDK üyeleri İşte İyi Parti GİK ve MDK üyeleri

"KENDİMİ ÇOK İYİ HİSSEDİYORUM"

Cumhurbaşkanı seçiminde Meral Akşener'le miting programlarına katılan Mansur Yavaş'ın uçaktaki görseline Ümit Dikbayır ve Esma Bekar'ın görüntülerini de ekleyen Murat İde, "Seçimde bazen günde 4 ile gidilir. Bu yüzden özel uçak mecburiyettir. O uçağın asıl öyküsü ise bu yorgunluklardır. Araya Selanik Türküsü sıkıştırmışız. 'Yalan, iftira ve dedikoduya karşı durup', kötülüğe aşıyla-işiyle bedel ödemiş biri olarak, kendimi çok iyi hissediyorum. O kadar."