CiddiGazete- İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kontenjanından Ankara Büyükşehir Belediyesi iştiraki Portaş'a yönetim kurulu başkanı olarak atanan Mesut Özarslan'ın CHP'den ilçe belediye başkan adayı olma hayali sona erdi.

Tabanın tepkisini değerlendiren CHP Genel Merkezi, Özarslan'ın ilk tercihi olan "Etimesgut" isteğini geri çevirdi.

Zafer Partisi'nde istifa bilmecesi Zafer Partisi'nde istifa bilmecesi

BioMesut Özarslan'ın kısa süre önce sosyal medya hesabındaki profil görseline CHP Genel Başkanı Özgür Özel'li fotoğraf koyması da işe yaramadı...

CHP GERİ ÇEVİRDİ

Adaylığı için sosyal medyada kampanya başlatılan, yerel gazetelere ilanlar verilen Mesut Özarslan, kazanma ihtimali olmadığı için CHP tarafından aday gösterilmedi.

Mansur Yavaş bu kez Özarslan'ın Mamak'tan aday yapılmasını istedi. Etimesgut'ta olduğu gibi Mamak'taki CHP tabanı da Mesut Özarslan'a kırmızı kart gösterdi.

Mesut 2611121

CHP'den aday olabilmek için önce İyi Parti'den, sonra da ABB iştiraki Portaş'tan istifa eden Özarslan'ın ilçe belediye başkan aday adaylığı macerası böylece sona ermiş oldu.

Mansur Yavaş, CHP Genel Merkezi'nden Mesut Özarslan'a ilçe belediye başkan adaylığı için vize alamayınca bugün "başdanışmanı" olarak atadı.