CiddiGazete- ABB iştiraki Portaş'ta yönetim kurulu başkanlığı yaparken CHP'nin Keçiören'den belediye başkan adayı gösterdiği Mesut Özarslan, Tele1 canlı yayınında Zeynel Lüle ve Yavuz Selim Demirağ'ın konuğu oldu.

Sorulara önündeki broşürden proje okuyarak cevap veren Mesut Özarslan'a Yavuz Selim Demirağ "mal varlığı"nı sordu.

Seçim için yaptığı harcamalarla AKP'nin tartışmalı mal varlığına sahip adayı Turgut Altınok'u bile kıskandıran Mesut Özarslan'a Yavuz Selim Demirağ, "Merak ediyorum; mal varlığı meselesi. Beyan ettiniz mi" diye sordu.

Demirağ'ın sorusuna kaçamak cevap veren Özarslan, "Ben her sene mal varlığımı zaten beyan ediyorum ki..." diye cevap verdi.

Mal varlığını ve seçim dönemindeki harcamalarının kaynağını açıklamayan CHP'li Mesut Özarslan, şöyle dedi:

"DEVLETİM BENİ İZLİYOR!"

"Ben her sene mal varlığımı zaten beyan ediyorum ki... Devletim beni kademe kademe izliyor. İllaki babamızdan da kalan mallarımız var ama afaki ölçülerde birilerinin dediği gibi iddia ettiği gibi değil yani."

Ankara'da CHP'nin adayı Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın ardından AKP'nin adayı Turgut Altınok da büyük tartışmalar çıkaran mal varlığını açıklamıştı.

YRP'den istifa yalanlaması YRP'den istifa yalanlaması

CHP'nin Etimesgut belediye başkan adayı oyuncu Erdal Beşikçioğlu ve yine CHP'nin Çankaya belediye başkan adayı Hüseyin Can Güner de mal varlığını açıklayan isimler olmuştu.