CiddiGazete- Trabzonspor, İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal’ın 28 yaşındaki kanat oyuncusu Nicolas Pepe'yi Türkiye'ye getirdi.

Sabaha karşı İstanbul'a özel uçakla inen Fildişili oyuncu, bugün sağlık kontrolünden geçip resmi imzayı atacak. Bordo mavili kulüp, Arsenal ile sözleşmesi 2024 yılında bitecek Pepe'yle 1+1 yıllık sözleşme imzalayacak.

Al Musrati'ye 2 maç ceza Al Musrati'ye 2 maç ceza

Pepe ilk açıklamasını Trabzonspor'un kendisi için gönderdiği özel uçakta yaptı. Bordo mavili kulübün Twitter hesabından paylaşılan videoda Pepe, "Şampiyonluk yaşamak için büyük bir Türk kulübüne gelmek istedim" dedi.

Pepe'nin açıklaması şöyle:

"Merhaba Trabzonspor taraftarı, bu kulübe katıldığım için çok mutluyum. Başka takımlardan birçok teklifler aldım ancak bu sezon şampiyonluk yaşamak için büyük bir Türk kulübüne gelmek istedim. Bu sezon sizinle birlikte birçok başarı kazanmak istiyorum. Sizinle birlikte olmaktan çok mutluyum. Tekrar şampiyon olmak istiyorum. Haydi Trabzon, yakında görüşürüz. Bize her yer Trabzon."

TARİHİN EN PAHALI AFRİKALI FUTBOLCUSU

2019 yılında Lille'den Arsenal'a transfer olan Pepe, 80 milyon Euro'luk bonservis bedeliyle o dönem rekor kırmıştı. İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal'ın o tarihe kadar bir futbolu için ödediği en yüksek ücret olan 80 milyon Euro, günümüzde şu ana kadar hiçbir Afrikalı futbolcu tarafından geçilemedi.