Memura toplu taşıma kartı Memura toplu taşıma kartı

CiddiGazete- Çirkin olay, dün sabah saatlerinde Bostancı sahil yolunda meydana geldi. Bisiklet süren bir kadın, 41 AKP 666 plakalı araçla kendisini m.stürbasyon yaparak taciz eden zanlıyı cep telefonu kamerasıyla kayda aldı.

Olayın ardından şüpheli Ersin Naci K. (55) polis ekipleri tarafından yakalandı. Bugün adliyeye getirilen Ersin Naci K. savcılıktaki ifadesinin ardından tutuklanması talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Sulh Ceza Hakimliği, şüphelinin "teşhir suretiyle cinsel taciz" suçundan tutuklanmasına hükmetti. Ersin Naci K., cezaevine gönderildi.

ARAÇ KİMİN?

Aracın Gebze Belediyesi eski meclis üyesi AKP'li M.B.'ye ait olduğunu, araçta şoför olarak çalıştığını söyleyen Ersin Naci K. ifadesinde bisikletli kadını özellikle takip etmediğini, tacizde bulunmadığını, sadece korna çaldığını, araçta başka bir kadının bulunduğunu ancak arkaya saklandığı için videoda görünmediğini iddia etti.

OLAY NASIL GERÇEKLEŞTİ?

Tacize uğrayan kadın, sosyal medyada yer alan videosunda olayı şöyle anlattı: Sabah bisikletimle Anadolu yakası sahil yolunda antrenmana çıkmıştım. Bostancı-Kartal istikametinde sağ şeritte ilerlerken saat 07.38'de videodaki 41 AKP 666 plakalı aracın beni takip ettiğini fark ettim.

Araç özellikle önüme geçip beni yavaşlattı. 4-5 km boyunca benim önümde kaldı ve onu geçmeyeyim diye direksiyonunu ara ara sağa sola kırıyordu ve sağdaki park için ayrılmış ceplere girip yavaşlıyordu.

Bu sırada aracın dikiz aynasından suratındaki ifadeyi görebiliyordum. Ne yaptığını henüz anlamamıştım.

O sırada Kartal'da ışıklara takıldı ve telefonumu çıkarıp yan camdan ne yaptığını kaydetmek istedim.

M.sturbasyon yaptığını görünce şoke oldum ve çok korktum. Benim onu kaydettiğimi gördükten sonra takibi bıraktı ve hızla uzaklaştı."