İYİ Parti lideri ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Habertürk Tv'de Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek programında gündeme ilişkin soruları cevaplıyor.

Meral Akşener Habertürk Tv'deki Teke Tek programında Fatih Altaylı'nın sorularını cevaplıyor

İşte İYİ Parti lideri ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'in açıklamalarından satır başları;

Medyada bir karartma olduğunu biliyorum, eğer medyada görünemiyorsanız başka yol buluyorsunuz, halka gidiyorsunuz. Yazılı basında yoksanız bile o şehir sizi konuşuyor. Öyle bir yolla bu işi çözüyorsunuz. Siyasetçi bir yol bulur.

(Fatih Altaylı'nın "Eskiden AK Partililer kendilerini Türkiye'nin zencileri olarak görüyordu. Şimdi siz mi oldunuz" sorusu üzerine) Evet biraz öyle oluyor.

ABD'li bir siyahi siyasetçi iki kat fazla çalıştığını açıklamıştı. Biz de iki kat fazla çalışıyoruz. İç Anadolu'da da saha gözlemi ve anket sonuçlarında şaşırtıcı ilgi var. Adana'da, Hatay Samandağı'nda gördüğüm ilgiden çok mutluyum. Teşekkür ediyorum.

FETÖ İDDİALARI

Bu iki buçuk yıldır bana söyleniyor. MHP'de aday olduğum zamandan başlayan bir süreç bu. Siyasetçi kılıklı insanlar devamlı dedikodu yaptılar. İftira haline geldi. Elinde bilgi belge olanlar derhal savcılığa başvursunlar. İftiraları ispatlamayan şerefsizdir. Onlar şerefiz olarak geziyorlar. Herkes emrinizde verin talimatı tutuklasınlar ben kimim ki. Bizim teşkilatımızda FETÖ'den tutuklanan yoktur. Kim bana FETÖ'cü diyorsa bilin ki o kriptodur.

Devam ediyor...