CiddiGazete- MHP'de başlayan siyaset yolculuğu, İyi Parti'den sonra AKP rozeti takarak noktalanan Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, merhum Süleyman Demirel'in "Dün dündür, bugün bugündür" sözünün tam karşılığı bir performans sergiledi.

Balıkesir'de MHP'den belediye başkanlığı yaptıktan sonra iki dönem milletvekili seçilen, ardından istifa edip İyi Parti'nin kurucuları arasında yer alan, 2019'da seçimlerde "İstifa ederim" çıkışıyla yeniden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olan, seçilemeyince İyi Parti'den de ayrılan İsmail Ok, bugün TBMM'de düzenlenen törende AKP rozeti taktı.

"BUNUN BEDELİ OLACAKTIR"

İsmail Ok, geçen yıl yaptığı Twitter paylaşımında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarını eleştirerek, "Sayın Cumhurbaşkanı konuştukça paramız değer kaybediyor. Bunun sonucunda enerji ve akaryakıt fiyatları anında artıyor. Bu geceden itibaren yine zam... Bedelini Türk milleti ödüyor... Bu zamların mutlaka siyaseten bir bedeli olacaktır" demişti.

Ok, bugünkü rozet takma töreninde ise Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kürsüye davet edildiğinde, "Sözün ustasının yanında fazla konuşmaya gerek yok" ifadelerini kullandı. İsmail Ok ayrıca, "Ak Parti'de mücadele ben de varım" diyerek eleştirilerinden vazgeçtiğini gösterdi.

SOSYAL MEDYA HESABINDA TEMİZLİK YAPTI!

İsmail Ok, "Sözün ustası" dediği Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı konuştuğu için eleştirdiği yaklaşık beş ay önceki paylaşımını Twitter hesabından sildi. Ok, Erdoğan'ın yanısıra, AKP'li isimler hakkında yaptığı ağır ifadeler içeren paylaşımları da sosyal medya hesabından kaldırdı.