CİDDİGAZETE

Mersin'deki Burhanettin Kocamaz olayından sonra İYİ Parti'de "ihanet" tartışmaları alevlendi. Koray Aydın'a MHP'deki genel başkanlık yarışındaki süreçten beri destek veren Yeniçağ Gazetesi, makas değiştirdi.

Yeniçağ Gazetesi'nin haber merkezindeki strateji değişikliğine bugünkü yazısıyla Orhan Uğuroğlu da katıldı. Uğuroğlu, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ı eleştirmekle kalmadı, faturayı İYİ Parti'deki ülkücülerin tamamına kesti.

Gazetenin strateji değişikliğine aynı zamanda sahibi olan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik de bugün saat 15.35'de attığı üç twitle destek verdi.

Mesajlarında Koray Aydın'ı çok ağır ifadelerle hedef alan Ahmet Çelik, "Öyle bir benlik ki...

Kibir mi? Kompleks mi? Algı oluşturmak mı? Saygısızlık mı? Veya başka bir şey mi? Adını siz koyun...

Sayın Koray Aydın'ın 24 Haziran 2018 seçim kampanyasında kullandığı yüzlerce pankarttan biri" diyerek, seçim döneminde Koray Aydın'ın kullandığı afişin fotoğrafını paylaştı.

24 Haziran'dan aylar sonra, seçim kampanyasında kullanılan afişi gündeme getiren Ahmet Çelik, parti içindeki kaosu da gün yüzüne çıkardı.

İYİ Partili vekil twit dizininde de, "Pankartın üst kısmında Sayın Koray Aydın'ın fotoğrafı ve ismi...

Genel Başkanımız, liderimiz Sayın Meral Akşener'in fotoğrafı ise pankartın alt kısmına konulmaya layık görülmüş. Üstelik Cumhurbaşkanı adayımız olduğu da belirtilmeye lüzum duyulmamış" görüşünü dile getirdi.

Eleştirilerine devam eden Yeniçağ Gazetesi'nin sahibi İYİ Parti Milletvekili Ahmet Çelik, "Belki yüzlerce sayfa yazıyla ifade edilemeyecek bu anlayışın ruh halini, tek bir pankart fazlasıyla anlatmıyor mu?

Başka bir yoruma gerek var mı?" diye ekledi...

Ahmet Çelik bu paylaşımları, twitter hesabından yaklaşık 55 saniye sonra sildi.

Çelik, Facebook hesabına eklediği aynı paylaşımın bir bölümünü ise tutmaya devam ediyor.