Kredi kullanan esnaf yandı Kredi kullanan esnaf yandı

CiddiGazete- Boğaziçi Üniversitesi'nde tartışmalı yönetim sürecini devam ettiren Prof. Dr. Mehmet Naci İnci, olağan genel kurulda Turkcell'in yönetim kuruluna yazıldı. Naci İnci, 110 bin TL rektör maaşının yanısıra, 150 bin TL de Turkcell'den yönetim kurulu üyesi aylığı alacak.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre; Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Kazancı görevine devam ederken, yönetim kuruluna Arda Ermut, Mehmet Naci İnci ve İdris Sarısoy atandı.

Turkcell Yönetim Kurulu Üyesi Sir Julian Horn-Smith ve bağımsız yönetim kurulu üyeleri Afif Demirkıran ile Hüseyin Arslan görevlerinden ayrıldı.

Genel kurulla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi:

Yönetim Kurulu üyeliklerine yapılan seçime ilişkin gündem maddesine istinaden Şirketimiz A grubu pay

sahibi TVF Bilgi Teknolojileri İletişim Hizmetleri Yat. San. ve Tic. A.Ş.'nin gösterdiği adaylardan Şenol Kazancı, Ayşe Nur Bahçekapılı, Figen Kılıç, Nail Olpak, Melikşah Yasin ile bir diğer yönetim kurulu üyeliğine Salim Arda Ermut ve bağımsız yönetim kurulu üyeliklerine SPK tarafından olumsuz görüş bildirilmeyen Mehmet Naci İnci, İdris Sarısoy, Serdar Çetin'in 3 yıl süreyle görev yapmak üzere seçilmelerine karar verilmiştir.

Yönetim Kurulu Başkanı ve üyelerine aylık net 150 bin TL ücret ödenmesine, söz konusu ücretin şirket çalışanlarına yapılacak ücret zammı ortalaması oranında arttırılmasına karar verilmiştir.