CiddiGazete- Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay, Başakşehir galibiyeti sonrasında açıklamalarda bulundu.

Siyah beyazlı takımın başında ilk maçına çıkan ve taraftarları önünde galibiyete ulaşan Çalımbay, mücadeleyi ve sakatlanan oyuncuların durumunu konuştu.

Maçın önemli bölümünde iyi bir futbol sergilediklerini söyleyen Çalımbay, "Her şeyden önce bütün taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Çime çıktığımda eski günlerimi hatırladım. Maçı kazanmamız çok önemliydi. İlk yarı taraftarı kazanmamız gerekiyordu. Çünkü haftalardır istedikleri sonuçlar olmadı ama güzel bir galibiyet aldık. Maçın büyük bölümünde iyi oynadık. İnşallah devamını yapmalıyız. Aldığımız bir galibiyet" dedi.

"GÖREMEMEYE BAŞLADI"

Rıza Çalımbay, Bahtiyar Zaynutdinov ve Rachid Ghezzal'in sakatlıkları hakkında şu bilgileri paylaştı:

- Bakhtiyar şanssızlık oldu. Mücadeleye girdiğinde dirseği geldi, gözü görmemeye başladı. Biraz kapandı, kan geldi. Şu anda iyi herhalde yoksa haberimiz olurdu.

"GHEZZAL DEVRE ARASINDA AĞLADI"

Nuri Şahin ile görüşülecek Nuri Şahin ile görüşülecek

- Ghezzal'i biz de anlamadık. Oyuna aldık, içeriye geldik 'Oynayamayacağım, ağrıyor' dedi. Bütün arkadaşları yanına geldi, o da ağladı. Çok duygulandı. Sakatlığından dolayı başlamak istiyordu. Riske girmedik. Diğer arkadaşları da öyle riske girmedik. Elimizdeki sağlamlarla oynadık ama üzüldük.

ANTALYA KAMPI İPTAL OLDU

Öte yandan, milli arayı hazırlık maçlarıyla değerlendireceklerini ifade eden Çalımbay "Milli arada her şeyden önce Antalya'ya gidişimizi iptal ettik. Arkadaşlarımız burada, çoluğu çocuğu var. O yüzden maç yapacağız. İkinci lig veya başka takım olabilir. En az iki maç yapacağız. Oynamayan arkadaşların maç temposu kazanması açısından. Sakarya'ya gideceğiz belki maç oynamaya. Süleyman Seba için vefa maçı oynamak istiyoruz."