CiddiGazete- Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ertan Işık'la yakın dostluğu olan Sözcü Gazetesi yazarı Saygı Öztürk, son aylarda İyi Parti Genel Merkezi'ne yaklaşan Gazeteci Sevilay Yılman ile birlikte CHP'ye aday operasyonu çekti.

CHP'LİLERİ AYAKLANDIRMAYA ÇALIŞTI

Saygı Öztürk, kaynağı belli olmayan ifadelerle "Mesut Özarslan Etimesgut'tan aday olmazsa Mansur Yavaş da adaylıktan çekilecek" şişirmesiyle CHP'lileri ayaklandırmaya çalıştı.

ÖZGÜR ÖZEL AÇIKLAMA YAPTI

Mansur Yavaş'ın adaylığını olumsuz etkileyecek hiç kimseyle yol yürümeyeceğini bilmesine rağmen Mesut Özarslan suflesi yapan Saygı Öztürk'ün sosyal medyayı karıştıran ifadeleri CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in açıklamalarıyla çöp oldu.

"MANSUR YAVAŞ'IN HOŞUNA GİTTİ"

MYK toplantısının ardından gazetecilerle bir araya gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erdal Beşikçioğlu ile ilgili soruya, "Mansur Bey'le bu fikrimi paylaştığımda Mansur Bey'in bayağı hoşuna gitmişti. Hala hoşuna gittiğini ümit ediyorum. Öyle itiraz edeceği bir şey yok. Belki Etimesgut'la ilgili başka bir şey olabilir. Mansur Bey'in gücüne güç katacaktır. Orada bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum" diye cevap verdi.