CiddiGazete- Seçimlere 81 ilde tek başına katılma kararı alan İyi Parti'de "kayıp para" kavgasıyla başlayan tartışmalar "taciz" iddialarıyla ikinci planda kalırken istifalar da peş peşe geldi.

ÜMİT DİKBAYIR SAVCILIĞA BAŞVURDU

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "kendisi, oğlu Fatih Akşener, sekreteri Esma Bekar ve sekreterinin eşi Volkan Bekar'ın banka hesaplarını incelettiği" iddialarının odağındaki Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır savcılığa başvurdu ardından TBMM'den de dokunulmazlığının kaldırılmasını istedi.

FATİH PORTAKAL'DAN DİKKAT ÇEKEN İDDİA

İyi Parti'de 'divan' için geri sayım İyi Parti'de 'divan' için geri sayım

Son günlerde yaşanan istifaların ardından parti içindeki gelişmelerden rahatsızlık duyan isimler olduğu iddiaları gündeme gelirken, gazeteci Fatih Portakal çok konuşulacak bir iddiayı ortaya attı.

"ÜMİT ÖZLALE İSTİFA EDEBİLİR"

Portakal, İyi Parti İzmir Milletvekili ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale'nin partisinden istifa edebileceğini belirtti. Portakal'ın dikkat çeken açıklamaları şöyle:

"YAZIN BİR KENARA"

"Bir kulis bilgisi paylaşayım. İyi Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale bile partisinden istifa edebilir. Aday olarak bir ay önce açıklamışlardı. Yazın bir kenara. Başka partiye bile geçebilir."

Önceki gece sosyal medyada "Lider Meral Akşener" etiketiyle başlatılan PR çalışmasında destek vermeyen Ümit Özlale, başka bir partiye geçebileceği iddialarına da sessiz kaldı.